one spv 210 Visa större

Online endast

one spv 210

Ny produkt

One Solution Spolvätska 210 L

Mer detaljer

Mer information

Spolarvätska Koncentrerad löser effektivt smuts, vägsalt och trafikfilm på vindruta och strålkastare. Den ger även effektivt frostskydd ner till under -65°C. Produkten är skonsam mot lack, torkarblad, lister och andra delar på bilen.

Egenskaper
One Solution Spolarvätska Koncentrerad är baserad på en noga utvald etanol. Detta för att säkerställa kvalitén när det gäller frysskydd, doft och rengöringsförmåga. Etanolen är denaturerad enligt gällande europeiska normer. One Solution Spolarvätska innehåller också ett effektivt tensidpaket för maximal rengöring av vindrutan. One Solution Spolarvätska Koncentrerad är biologiskt nedbrytbar. Vätskan är i koncentrat mycket brandfarlig.

Miljömärkt enligt Bra Miljöval!
One solution Spolarvätska Koncentrerad är miljömärkt av Naturskyddsföreningen.Produkter märkta med Bra Miljöval räddar nämligen naturen och visar vilka produkter som är minst skadliga för miljön.

Bra Miljövalsmärkningen bygger på två grundidéer, att naturresurser måste sparas samt att den biologiska mångfalden och människans hälsa inte får hotas. Det innebär bland annat att alla giftiga och svårnedbrytbara kemikalier måste bort. Samma höga krav har ställts produktens förpackning.

Dosering
50% Spolarvätska -30°C
33% Spolarvätska -15°C
25% Spolarvätska -10°C

27 andra produkter i samma kategori: